Over Aerderoort

Het is de naam van onze boerderij in Renswoude. Wij zijn Art Wolleswinkel en Birgit Hanskamp. Samen verzorgen we de koeien, de kalfjes en het grasland op ons melkveebedrijf en maken we van de melk van onze koeien de heerlijkste Kefir.
We genieten van ons vak en vinden het fijn dat onze kinderen opgroeien op de boerderij tussen de dieren en in de natuur. Onze familie boert al enkele eeuwen op dit mooie plekje in de Gelderse Vallei.

We vinden het belangrijk om op een zo natuurlijk mogelijke manier te boeren. Onze koeien lopen een groot deel van het jaar in de wei, en krijgen het jaar rond voornamelijk kruidenrijk gras gevoerd van ons eigen land. Het voer dat we bijkopen is uitsluitend GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd) en geteeld in Europa.

Daarnaast proberen we met natuurlijke en gezonde rest het bodemleven te stimuleren. Hiermee proberen we de kringloop op ons bedrijf zoveel mogelijk te sluiten en zo min mogelijk voer en kunstmest aan te kopen.

Kefir en kefir hangop producten

Op onze boerderij verkopen wij verse 'rauwmelkse kefir' en 'kefir- hangop' Met trots maken wij van onze heerlijke melk de lekkerste kefir en kefir hangop.

Openingstijden

Wij verkopen onze producten ook op de boerderij op de volgende dagen en tijden.

Woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 16.30 uur

Contactgegevens

Aerderoort boerenzuivel
Barneveldsestraat 37
3927CB Renswoude

  • 06-55181390 (voorkeur)
  • 06-13205365 (bij geen gehoor)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aerderoort boerenzuivel (Art Wolleswinkel en Birgit Hanskamp)